Köksbord.nu

Trendrum - en utmärkt
möbelbutik att besöka när man
letar runda köksbord
till rätt pris

Hos Trendrum hittar du
runda köksbord i olika stilar som är
snygga och mycket prisvärda

Runt bord i laminat och ek

Runda köksbord

Letar du runda köksbord? Det finns många fördelar med att ha ett runt köksbord i hemmet. Bland annat så kommer alla människor mycket närmare varandra, det blir aldrig någon som hamnar på sidan om eller i ett hörn. Alla kan delta i konversationen och samtidigt ha ögonkontakt med de andra.

Sedan är det ofta också lättare att få plats med fler personer runt runda köksbord. Det finns alltid utrymme för en extra tallrik eller stol. Hur många som kan sitta bekvämt beror på om det är fika eller middag. Själva bordet tar inte heller så stor plats, speciellt med tanke på hur många som kan sitta tillsammans.

En del runda köksbord har fyra ben, medan andra bara har ett enda stort ben i mitten. Det kan vara lättare att få plats med stolarna med det senare, men allt beror ju på hur många man är. Vissa modeller har en praktisk extra skiva som kan läggas i när man är riktigt många som ska fika eller äta tillsammans.

Runda köksbord är både snygga och praktiska. De finns att få i flera härliga färger, med vitt och möjligtvis naturfärgat som klara favoriter. Svart och brunt eller andra starka färger finns också tillgängliga, allt efter vilken stil man har i köket. Det absolut vanligaste materialet är trä, men också glas och metall har vuxit till sig, särskilt på senare år.

Runt bord i svart lack och fyra stolar Runt köksbord tillverkat i gummiträ med valnötsfinish Runt bord med marmorskiva och ben i valnötsträ Runt bord med trumpetfot i krom Runt matbord med skiva i glas Runt matbord i vit MDF med fot i rostfritt stål Vitlackat runt bord med kromade metallben Trendrum Trendrum
Besök Trendrum
Se alla köksbord som finns att köpa hos Trendrum