Köksbord.nu

Trendrum - en utmärkt
möbelbutik att besöka när man
letar svarta köksbord
till rätt pris

Hos möbelvaruhuset Trendrum hittar du
mängder med svarta köksbord som är
snygga och mycket prisvärda

Svarta köksbord

Har du planer på att köpa ett svart köksbord? Köket är ofta en plats där hela familjen tillbringar en hel del tid. Man vill att köket ska vara både snyggt och praktiskt. Därför har svarta köksbord blivit allt mer populära. De har allt som man kan behöva, de är läckert snygga och samtidigt så kan alla samlas här för frukost, middag och andra måltider.

De flesta svarta köksbord är gjorda av trä, men det finns också lite andra alternativ. Olika sorters plastmaterial, men även metall är vanligt och populärt. För en lite extra raffinerad känsla blandar man ibland svart och vitt, kanske med bordsskivan och foten i svart, men själva benet i vitt eller tvärtom. Andra föredrar ett helt svart köksbord, gärna med snygga matchande köksstolar.

Svarta köksbord kommer i flera olika modeller. En del är runda, medan andra är avlånga med fina rundade kanter. De finns också i den klassiska rektangulära modellen med plats för minst fyra stolar runt omkring, eller så kanske man helst vill ha ett svart fyrkantigt bord. Kanske kan ett litet svart köksbord vara något? En del av dessa små köksbord är inte så stora till vardags, men när det behövs så kan man lätt fälla ut dem så att flera personer får plats.

Svart köksbord i lackat trä Förlängningsbart bord i svart och vit MDF Svart runt bord med fyra svarta stolar Förlängningsbart köksbord och fyra stolar Svart runt bord med vita ben och fyra svarta stolar med träben Runt bord tillsammans med fyra karmstolar Svart köksbord

Vilket köksbord som egentligen är bäst är svårt att svara på och kan ofta bero på hur stor plats man har i köket, men man skulle kunna hävda att det finns svarta köksbord för alla smaker och utrymmen tack vare det fantastiskt breda utbudet på nätet som idag finns tillgängligt.

Elegant köksbord med svart betongmönstrad skiva Trendrum Trendrum
Besök Trendrum
Se alla köksbord som finns att köpa hos Trendrum