Billiga köksbord

Hem / Billiga köksbord

Vill du hitta bästa möjliga matbord till lägsta möjliga pris får du här tips på återförsäljare som säljer billiga köksbord online. Är du ute efter tillhörande stolar, får du dessutom fyra bra tips på hur du matchar ditt nya billiga köksbord med fina köksstolar.

Hitta billigt bord till matplatsen

Här nedan följer tips på fyra återförsäljare som säljer billigt bord till matplatsen. Ett billigt bord är ett bra val för dig som har en tight budget, eller bara är sugen på att göra ett fynd.

DPJ Workspace

Hos DPJ Workspace finner du matbord i rund utformning, i flera modeller och utföranden. Här kan du även hitta ovala eller rektangulära bord, med plats för få eller många gäster. Möblerna hos DPJ Workspace kommer ifrån en uppsjö av olika varumärken och det finns även en outlet-kategori där du kan fynda matbord och andra varor till sänkt pris. DPJ Workspace erbjuder snabb leverans och flera års garanti på sina varor. De utlovar också prismatchning gentemot andra återförsäljare där du får tillbaka pengar om du hittar varan till ett lägre pris någon annanstans.

Dpj.se

Elite Kontorsmöbler

Är du ute efter ett matbord till kontor? Elite Kontorsmöbler säljer olika typer av köksbord som är anpassade till arbetsplatsen. Deras matbord går även utmärkt att använda som mötesbord, vilket är en fördel för dig som inte har plats för ett separat mötesrum. Är du i behov av ett köksbord till hemmet, finner du flera lämpliga modeller i deras utbud. Du kan även hitta färdiga lösningar i form av matgrupper, det vill säga bord tillsammans med stolar. Då slipper du tänka på att köpa allting separat. Elite Kontorsmöbler lovar snabb leverans samt prisgaranti vid uppvisande av lägre pris hos konkurrent innan beställning.

Elitekontorsmobler.se

Chilli

Behöver du inte bara ett matbord utan en hel matgrupp med både bord och stolar, så har Chilli flera prisvärda alternativ. Matgrupperna finns med både runda, fyrkantiga och rektangulära bord. Matgrupperna kommer oftast med fyra eller sex stolar, men behöver du bara två stolar, eller så många som tio, så kan du även hitta det här. På deras hemsida filtrerar du enkelt fram det antal du vill ha. Du kan också filtrera efter material, form och olika stilar som ”modern”, ”retro” och ”rustik”. Chilli erbjuder alltid snabba leveranser och bra priser.

Chilli.se

Soffa Direkt

Soffa Direkt erbjuder funktionella och dekorativa matgrupper med fyra till sex stolar beroende på hur många sittplatser du behöver. Stolarna och borden i de olika matgrupperna är matchade av inredare på Soffa Direkt och kommer i en rad olika stilar för att passa till inredningen i just ditt kök. Affärsidén för Soffa Direkt är att låta kunden köpa möbler direkt från fabrik för att kunna tillhandahålla lägre priser. För ett tillkommande pris går det att välja kvällsleverans till vissa adresser.

Soffadirekt.se

Matcha matbord med stolar – Tips

Att matcha matbord med stolar ger ditt kök en exklusiv och genomtänkt känsla, men behöver inte kosta skjortan. Läs vidare nedan för fyra tips på hur du kan matcha ditt matbord med stolar på olika sätt.

Rätt sitthöjd på matstol

När du matchar bord och stolar till ditt kök är det av största vikt att se till att välja rätt sitthöjd på matstolen. För att planera rätt inför ett köp av nya matstolar kan du läsa om hur du ska tänka kring sitthöjd på stol hos DPJ.se. Här får du flera bra tips på vilken höjd stolen bör vara för att du ska sitta så bra som möjligt. En stol vars sitthöjd är för hög eller gör det annars oergonomiskt att sitta vid bordet och äta,. Se till att mäta bord samt höjd på matstol innan du slutför ditt köp.

Matcha material och former

Att matcha former och material får ditt kök att se mer enhetligt ut. Har du köksbord i trä så leta gärna efter stolar i samma träslag, och ett bord med metallstomme som bäst matchas med metallben på stolarna. Välj stolar med rundade former till ett runt eller ovalt köksbord för ett inbjudande intryck, eller kantigare stolar till ett rektangulärt för en klassiskt elegant look.

Kombinera nya och gamla stolar

Att matcha stolar måste inte betyda att de alla är identiska. Har du en eller ett par stolar men behöver fler kan du kombinera nya och gamla stolar. Välj gärna ett genomgående element: kanske varierar du moderna stolar med gammaldags, eller mjukare former med kantigare, men alla i samma färg. Ett annat alternativ är att kombinera stolar i olika färger, men att de utgår från samma sorts stolsben.

Välj färger som ger en personlig look

Färgen på bord och stolar gör mycket i ett kök. Du kan till exempel skapa en personlig look med din favoritfärg. Att välja en genomgående färg men variera i nyansen blir snyggt. Du kan också kombinera färger, som svart och vitt för en slående tidlös känsla, eller en blandning av primärfärger för den riktigt vågliga. Hittar du inte rätt färg kan du alltid måla möblerna själv. Hos Elle.se kan du ta del av en informativ guide kring hur går tillväga när du målar pinnstolar.