Vitt köksbord

Hem / Vita köksbord

Ute efter ett vitt köksbord? Här kan du hitta massor av vita köksmöbler. Vitt är en fräsch färg som ger en modern känsla till hemmet. Om du har planer på att inreda hela köket i vitt, finner du även tips på hur du kan inreda ett iögonfallande vitt kök.

Köp köksbord i vitt trä

För dig som är ute efter ett köksbord i vitt trä att pigga upp köket med, får du här fyra tips på återförsäljare där du kan finna flera snygga modeller av vita köksbord.

Shopalike

Shopalike är en webbutik som samlar varor och erbjudanden från flera olika butiker på ett och samma ställe. Därför kan du hitta mängder av vita köksbord i alla möjliga storlekar och former, flera av dem till nedsatta priser. Du kan filtrera sidan efter bland annat vilken stil du vill ha på ditt vita köksbord, om det ska ha några särskilda funktioner som att exempelvis gå att förlänga. Du kan även finna varor som är på rea eller har fri frakt.

Shopalike.se

Trademax

Vill du ha ett vitt köksbord hittar du flera varianter hos Trademax. Bland annat kan du köpa vitt köksbord i retrostil, med mässingsdetaljer eller i modern, minimalistisk modell. Du finner både runda och rektangulära bord, samt bord som är förlängningsbara. Trademax erbjuder fri frakt och ett års öppet köp, och har även onlinebutiker i Norge, Danmark och Finland. Trademax målsättning är att erbjuda möbler till lägre priser genom att köpa varor direkt från fabriker utan mellanhänder.

Trademax.se

Chilli

Chilli säljer varor från en rad kända varumärken som Heath & Moor, Tegelbakken, La Forma och många fler. Oavsett stil, utrymme och budget kan du hitta vitt köksbord som passar för dig och ditt kök. För att lättare finna det slags bord du letar efter så finns flera filtreringar du kan använda på sidan, till exempel för stil, form och pris. Chilli grundades år 2002 som Moells Glas & Porslin AB. Företaget kom senare att fokusera på inredning och bytte år 2011 namn till Chilli.

Chilli.se

Sleepo

Sleepo säljer små och stora matbord i varierande material. Förutom helvita köksbord har de matbord med enbart vit bordsskiva, bord med vita ben eller stomme samt köksbord i vitpigmenterat trä. Du hittar bord med inbyggd förlängningsskiva eller klaff och kan också köpa till separat tilläggsskiva till ditt bord. Sleepo är en dedikerad nätbutik, med ett showroom i Stockholm där du kan se och prova möblerna i verkligheten innan du bestämmer dig. Förutom varor från diverse varumärken har Sleepo egna kollektioner i samarbete med designers.

Sleepo.se

Inred vitt kök modernt – 3 tips

Behöver du tips på hur du kan inreda ett vitt kök modernt? Nedan kan du ta del av tre tips som gör ett vitt kök både trendigt och trivsamt att vistas i.

Lyft vita köksmöbler med mässingdetaljer

Om du är rädd att ditt vita kök ska se alltför kalt och kliniskt ut så kan du lyfta vita köksmöbler med varma detaljer såsom knoppar i mässing. Hos Sekelskifte.se hittar du gammaldags köksinredning med mängder av fina inredningsattiraljer. I deras sortiment finner du allt från grytunderlägg till knoppar och till och med rustika köksblandare till diskhon. Den här sortens detaljer i gammaldags stil blir en hemtrevlig kontrast till moderna vita köksmöbler, och resultatet blir en balanserad och personlig helhet.

Inred med fina växter

Att inreda med fina växter är ett trevligt sätt att pigga upp ett modernt vitt kök. Beroende på din personliga smak kan du skaffa enklare sorters växter som bladväxter som förgyller ett minimalistiskt kök, eller satsa på större växter och blommor som välplacerade färgklickar i det vita köket. Växter kan placeras på bord och fönsterkarmar, ställas på golvet eller i en hylla, hängas på väggen eller till och med i taket. Välj krukor och vaser med omsorg för extra dekoration.

Satsa på en snygg marmorskiva

En marmorskiva till köksbänken eller matbordet ger omedelbart ditt kök en exklusiv känsla. Marmor är ett tåligt och slitstarkt material och de mönster som marmoreringarna skapar i stenen gör att ingen marmorskiva är den andra lik. Väljer du en marmorskiva så är det viktigt att ha koll på hur du tar hand om den så att den håller sig snygg och fri från repor. Behandla marmorskivan strax efter inköp med särskild olja eller sprayvax och använd glas- och grytunderlägg när dessa ställs på ytan.